Waarom diensten afnemen op freelance basis?

De laatste jaren is de behoefte aan flexibele inzet van werknemers steeds meer toegenomen. De trend laat zien dat meer bedrijven tijdelijke werknemers inhuren op freelance basis. Zo besparen zij op onder meer op hoge loonkosten. Veel bedrijven en organisaties doen ook aan outsourcing, zij besteden bijvoorbeeld hun automatisering en of personeelszaken uit. Maar ook secretariële of administratieve werkzaamheden kunnen prima aan een externe kracht worden overgelaten. Minder rompslomp, minder kosten, minder risico's. 

Voor wie?

Voor zowel de kleine ondernemer, ZZP-er als grotere bedrijven en organisaties die voor bepaalde tijdelijke klussen een (extra) kracht nodig hebben.

Welke diensten / werkzaamheden?

Denk aan projectondersteuning, websitebeheer, het maken / controleren en redigeren van teksten, notuleren en verslaglegging, post- en archiefwerkzaamheden, facturen maken, agendabeheer, telefoonopang, receptiewerkzaamheden, overzichten maken, lijsten bijwerken en bijhouden, organizing, (nieuws)brieven versturen, planning, facturering, enzovoorts.

Tarieven

Dit is afhankelijk van duur van de klus en de soort klus. Neem gerust contact op voor meer informatie over een bandbreedte van het uurtarief. Eventuele bijkomende kosten zijn reiskosten en materiaalkosten (indien van toepassing).

Wilt u een tarief op maat zoals een totaalbedrag voor een bepaalde opdracht, dan kan dat uiteraard ook. Neemt u ook hiervoor even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Een werkverband in loondienst is tevens bespreekbaar.

Werkwijze

Nadat er contact is gelegd, bespreken we welke ondersteuning u nodig heeft. Vervolgens bepalen we het tarief en stellen we een overeenkomst tot opdracht op. Na het tekenen van de overeenkomst ga ik voor u aan de slag.