Over OfficeTasQ

OfficeTasQ is in 2013 opgericht door mij, Tina Kroezenga. Ik heb in mijn loopbaan veel werkervaring opgedaan in diverse functies, waaronder o.a. secretaresse, verkoop- en serviceadviseur, commerciëel binnendienst medewerker, klantenservicemedewerker, administratief medewerker, personal assistant, communicatief medewerker en faciltair medewerker bij zowel kleine bedrijven als grote organisaties waaronder de Rabobank.

Ik ben in het bezit van een HAVO-diploma, MBO-4 diploma managementassistent, diploma Basisopleiding Personeelszaken, diploma Afdelingssecretaresse en diverse vakgerichte certificaten. Ik heb een HBO denk- en werkniveau. Meer informatie is te vinden op mijn LinkedIn-profiel.

Ik ben een meedenker, kijk out-of-the-box en ben een type no-nonsense. Verder ben ik betrouwbaar en integer en houdt van een lach op de werkvloer. Ik denk commercieel en ben klantgericht.

Ik bied me aan als o.a. freelance secretaresse, projectassistent, administratief medewerker, virtual assisant, front- of backoffice medewerker en medewerker (commerciële) binnendienst. Maar ook voor korte of éénmalige klussen zoals het redigeren van teksten, het notuleren van vergaderingen, het schrijven van teksten voor een website of archiveringsklussen stel ik mij beschikbaar.

Graag kom ik met u in contact om te bespreken wat ik voor u kan betekenen!

U kunt mij bellen op 06 - 20 180 580. Ik ben ook bereikbaar via WhatsApp.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OfficeTasQ is een handelsnaam van Tinkro en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58970223

.

Algemene gegevens

 

Website: www.officetasq.nl

E-mail : officetasq@mail.com

Tel.: 06 - 20 180 580

 

Connect via LinkedIn

 

Contact opnemen